"Klein Arendsrust"

Gästebuch

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
45 Einträge
Fam. Baeten schrieb am 6 Juni 2017 um 08:30:
Hoi Marjolein en Rob, We hebben weer genoten van onze twee lange weekenden (Hemelvaart en Pinksteren). Wij, Astrit en Ivan, en ook de kids en de hond hebben ons weer thuisgevoeld bij jullie. Volgend jaar weer! Bedankt.
familie Nieuwenhuis schrieb am 29 Dezember 2016 um 09:20:
Hallo Marjolein en Rob, Het jaar 2016 is bijna voorbij. Wij wilden nog even laten weten dat wij enorm genoten hebben dit jaar bij jullie op de camping. We zijn 3 keer geweest en het smaakt nog steeds naar meer. Wij wensen jullie alvast een super goed en vooral gezond jaar 2017. groetjes Dorothé en Wim
Bekaert Nathalie & Raf Bauwens schrieb am 3 September 2016 um 09:14:
Leuke camping in een heel rustige omgeving. Onthaal: super! Sanitair: enorm proper en ruime douches. Nog een pluspunt: de ontbijtdienst! Echt een aanrader! Wij komen zeker terug 😀
Liesje, Martijn en Eefke schrieb am 23 August 2016 um 12:34:
Onze last-minute boeking via Vekabo was een groot succes! 10 dagen op deze camping voelde hetzelfde als 3 weken Frankrijk. Mooie ruime plekken, goed verzorgd sanitair en gezamenlijke voorzieningen. Onze dochter vond de kipjes heel leuk. En met 15 minuten fietsen van het strand was dit een ideale uitvalsbasis. Bedankt!
J Sterk schrieb am 31 Juli 2016 um 09:17:
Wij hebben bijna 3weken bij jullie op de camping gestaan. En vanaf het eerste warme welkom door Rob tot de laatste lieve afscheidswoorden van Marjolein hebben wij genoten van onze vakantie. Van de goed onderhouden grote kampeerplaats,van het altijd brandschone sanitair gebouw , de mooie omgeving om te zwemmen,wandelen en te fietsen .Kortom we hadden een zeer fijne vakantie. Wij komen zeker terug.. Jan en Marina
Henk en Ria Bruurmijn schrieb am 27 Juni 2016 um 16:36:
Wij zijn nu al voor de tweede keer op Klein Arendsrust geweest en blijven het \'n ideale camping vinden, rustig met zeer grote groene plaatsen, genoeg privacy, mooie en zeer nette sanitaire voorzienigen, en vooral de leuke en lieve campingbeheerders Marjolein en Rob, die het teveel aan eitjes zelfs klaar zetten voor de gasten.En niet te vergeten Zeeland verdient zeker 5 sterren om te fietsen. Wij komen zeker terug.
Fam. Van trooyen schrieb am 25 Juni 2016 um 12:02:
Beste mensen, wij hebben een geweldige week bij jullie gehad. Wij houden jullie site in de gaten en mocht het er van komen dan boeken wij zeker. Bedankt voor al jullie goede zorgen. Margot en Erik en Boris de hond
Twanny Hegeman schrieb am 24 Juni 2016 um 08:55:
Heerlijk genieten wij van onze plek met zicht over de polder. Genieten van weer en wind. Zelfs de regen op het dak is aangenaam. En een heel bijzondere ervaring is dat ik op 23 juni 2016 om 19:30 twee reeën zag op het terrein. Nu is het hier al fijn , laat staan als het mooi weer is. Het sanitair is aangenaam en de eigenaars Marjolein en Rob zijn schatten van mensen.
Tineke en Martin Smit schrieb am 11 Juni 2016 um 18:39:
We hebben genoten van de prachtige camping. Heel rustig, prachtige fietsomgeving en niet te vergeten het mooie en schone sanitairgebouw, en de goede gastheer en-vrouw, Rob en Marjolein. Een aanrader.
Fam. Hoogenstraaten schrieb am 10 September 2015 um 20:08:
Wat een heerlijke ruime plek hadden we dit najaar weer voor onze tent. De sfeer is relaxed. Marjolein of Rob, een van de twee is altijd aanspreekbaar, of anders hun 4-jarige dochter Joëlle wel. De nog piepkleine Fleur maakt haar eerste stapjes achter haar loopkarretje of tijgert tussen de bloemetje als mama de tuin bijhoudt. Klein Arendsrust ademt de sfeer van een natuurcamping: zo groen, zo’n grote plekken met voor de privacy op de juiste plaats een volgroeide heg, prachtige hoge ruisende bomen rondom. In de verte een balkende ezel, elke dag verse eieren op het rekje bij het splinternieuwe fraaie sanitair-gebouw. Warm water, fijne douches, geen muntjes, ruime afwasgelegenheid. Wat een luxe! Zo is er voor de fietsen een aparte afgesloten ruimte met voldoende oplaadpunten, zijn er koelkasten voor algemeen gebruik, een wasmachine, ijsjes te koop... Hier vind je rust terwijl je in een paar minuten lopen bij het Veerse Meer bent. Wat een schitterende wandelroutes zijn daaromheen trouwens uitgezet, net als rond Veere trouwens! Op de fiets ben je binnen tien minuten bij de brede stranden van Vrouwenpolder, en de andere kant op in een half uurtje in het centrum van Middelburg. We komen volgend voorjaar weer supergraag terug.