"Klein Arendsrust"

Omgeving

Mini camping Klein Arendsrust ligt tussen Vrouwenpolder  en Veere.

Ook ligt Serooskerke op fietsafstand. Hier bevind zich een supermarkt, campingwinkel en openluchtzwembad.

Er zijn verschillende restaurants en toeristische informatiepunten te vinden in de omliggende dorpen.

In Vrouwenpolder bevindt zich tevens een supermarkt.

Onze camping is op fietsafstand van het noordzeestrand en op loopafstand van het Veersemeer.

Houdt u van watersport dan is er op loopafstand Jachtwerf Oostwatering.

Houdt u van paardrijden dan is er manege de Eendracht ook op loopafstand.

Ook ligt onze minicamping vlakbij het Veerse Bos en de visrijke kreken. Er zijn wandelroutes die leiden naar het historische stadje Veere, met zijn mooie, monumentale gebouwen en vele winkeltjes. Elke zaterdag is er een vismarkt in Veere.

De zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op 8 km afstand. Hier kunt u goed winkelen en zijn er vele restaurants en terrassen.

U kunt de Lange Jan beklimmen en genieten van het prachtig uitzicht over Walcheren. Of maak een rondvaart door de grachten van Middelburg.

Op loopafstand zijn er diverse boerderijwinkeltjes. Boomgaard de zoete kers heeft een boerderijwinkel met fruit, groente en streekprodukten. Tevens kan er een rondwandeling gemaakt worden door de boomgaard met kersen, pruimen, rode bessen, pompoenen en kalebassen. Boerderijwinkel v/d Bosse verkopen diverse eigen geteelde groenten en fruit. Ook verkopen ze diverse soorten sap en jam wat ook zelf gemaakt is. Ook kunt u bij hun terecht voor geschenkmanden, cadeauartikelen etc.

In Serooskerke staat molen de Jonge Johannes. Terwijl de papa’s en mama’s genieten van een lekker hapje en drankje, kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken, zowel binnen als buiten. De uitgebreide speeltuin staat garant voor uren speelplezier voor kleine en grote kinderen. Ook binnen is er speelplezier voor iedere leeftijd. Streekwinkel Johanna biedt tal van lekkere en bijzondere Zeeuwse producten aan.

Translate »